Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Γιούχτας πέρασε το εμπόδιο του Εθνικού και θα παίξει με Ατρόμητο (vids)

Ο Γιούχτας με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε του Εθνικού με 1-2 στον Ασπρόπυργο και πήρε την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Οι Πειραιώτες τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν νωρίς με γκολ του Ντινιωτάκη, και πίεσαν τους Κρητικούς απειλώντας με την ισοφάριση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στον 7ο λεπτό, με τον Κυριαζή να κάνει το σουτ από δεξιά, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Γιούχτα, με τον Εθνικό να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια τίποτα το αξιοσημείωτο, δεν καταγράφηκε κάτι, με τον Γιούχτα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με καταπληκτικό φάουλ του Μάρτσι να ανοίγει το σκορ στο 43’, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 0-1 υπέρ του Γιούχτα.

Στην επανάληψη, ανέβηκε ο ρυθμός, πρώτος απείλησε ο Εθνικός στο 46’ με το σουτ του Σεκούμπα να περνάει άουτ, με τον Γιούχτα με πλασέ του Νοικοκυράκη να παίρνει αέρα δύο τερμάτων στο 52’!

Όμως ο Εθνικός ανέβασε την πίεση του, προειδοποίησε με τον Αντωνίου στο 60’ να διώχνει ο Κόλλιας και στο 66’ μείωσε με παλικαρίσιο γκολ του Ντινιωτάκη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, με τον Αντωνίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 88′, στέλνοντας την μπάλα άουτ από καλή θέση, με τον Γιούχτα να κρατάει το προβάδισμα του και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο εντός έδρας.

Συνθέσεις

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Χρούστινετς, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Βαλαβανόπουλος (55′ Αντωνίου), Σεκούμπα (80′ Μακρυγιάννης), Κυριαζής (55′ Γεωργούσης)

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς) : Κόλλιας, Γιούσεφ (66′ Κόλα), Μάρτσι (77′ Τουγλής), Φαζός, Τζανής, Νοικοκυράκης (66′ Κωστανάσιος), Βρεττός, Μπρους (85′ Πολυχρόνης), Ροβίθης (66′ Αλεξόπουλος), Κίσσας, Δασκαλάκης

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected