B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Επίσημα η Β Ερασιτεχνική στη SofaScore, το…μπαλάκι πλέον στις ομάδες!

Μετά την Α Ερασιτεχνική, που μάλιστα είχε και πρώτο της LIVE το προηγούμενο Σάββατο, σειρά πήρε και η Β κατηγορία, που από σήμερα είναι επίσης ενημερωμένη στη SofaScore.

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των δύο ομίλων και στην κάτω πλευρά, αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, είτε επιλέγοντας ανά όμιλο (BY GROUP για όσους έχουν επιλέξει την αγγλική γλώσσα) και ανά αγωνιστική (BY ROUND).

Η SofaScore δίνει τη δυνατότητα για ακόμη περισσότερα στατιστικά (συνολικές νίκες και ποσοστά, αλλά και για κάθε ομάδα ξεχωριστά), ενώ το μεγάλο…κόλπο είναι η είσοδος όλων των προπονητών αλλά και των παικτών, όπως έχει ήδη γίνει για τις 9 από τις 11 ομάδες της Α Ερασιτεχνικής (δείτε ΕΔΩ).

Οι 15 ομάδες της κατηγορίας έχουν ήδη ενημερωθεί για τη διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει το πολύ για μία εβδομάδα, γιατί ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος και πρέπει να προλάβουμε τις ημερομηνίες.

Ευχόμαστε να υπάρχει πλήρη απαρτία και ελπίζουμε να μπορέσουμε τάχιστα να πάρουμε έγκριση να προσθέσουμε και τη Γ κατηγορία!

δείτε ενδεικτικά μερικά screenshots :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected