Γ Εθνική / Τοπικά

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θεσσαλίας για τα έκτροπα στο ματς Ολυμπιακός Βόλου – Ρήγας Φεραίος

Ευρέως γνωστά μέσω του διαδικτύου έγιναν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ρήγα Φεραίου.

Το σημαντικό βαθμολογικό διακύβευμα του αγώνα δημιούργησε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων ήδη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η οποία κορυφώθηκε στο 79ο λεπτό μετά από ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ρήγα.

Τότε τα αίματα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων άναψαν εξαιτίας του σκληρού μαρκαρίσματος και ακολούθησε μία γενικευμένη σύρραξη, η οποία κράτησε για περίπου δέκα λεπτά με σφαλιάρες, κλωτσιές, σπρωξίματα, μπουκάλια από την εξέδρα, αλλά και την εισβολή κάποιων οπαδών.

Πριν λίγη ώρα, υπήρξε και η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς ΕΠΣΘ, η οποία καταδικάζει τα γεγονότα και διευκρινίζει πως τίποτα δεν μπορεί να αμαυρώσει τη μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά :

“Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μιλτιάδης Καλόγηρος καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα κάθε μορφής βίας από όπου και αν προέρχονται και τα οποία ακυρώνουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων της και κυρίως για την εξάλειψη φαινομένων που αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Από εδώ και στο εξής η ανοχή θα είναι μηδενική και σε περίπτωση επανάληψης της παραμικρής μορφής βίας θα υπάρχει σε πρώτο βαθμό οριστική διακοπή του αγώνα και σε δεύτερο βαθμό οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων της Ένωσης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected