Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άχθος Αρούρης : Η πρώτη ομάδα της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας που έστειλε τα στοιχεία της στη SofaScore

Ολοκληρώθηκε η προσθήκη των αποτελεσμάτων της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας στη SofaScore και περάσαμε ήδη στο επόμενο στάδιο, της εισαγωγής των ονομάτων προπονητών και παικτών.

Η πρώτη ομάδα που ανοίγει τον…χορό είναι ο Άχθος Αρούρης, που μερίμνησε να αποστείλει τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ και μάλιστα η πλατφόρμα έδωσε άμεσα την έγκριση της.

Ο κόουτς Ελευθεριάδης και οι 37 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στο SofaScore και μάλιστα έχουν ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, όλα τα στοιχεία των φύλλων αγώνων που αφορούν τον Άχθο Αρούρη στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Θυμίζουμε πως για να εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία των αγώνων, θα πρέπει όλες οι ομάδες τα στοιχεία τους και ελπίζουμε να το πράξουν.

Το link του Άχθου Αρούρη στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του Άχθου Αρούρη καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά της εταιρίας “Ελαστικά Κατροτζανάκης” στην οδό Θεσσαλονίκης 200 στη Βέροια.

Δείτε μερικά screenshots

Επειδή δεν ενημερώθηκαν τα ρόστερ και των δύο ομάδων, βλέπετε πως εμφανίζονται μόνο τα στοιχεία του Άχθου

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του Άχθου Αρούρη, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του

Το πλήρες ρόστερ του Άχθου Αρούρη, όπως το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected