Κατηγορίες
Αθλήματα

Nίκη στην πρεμιέρα της Φλοριανόπολις η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε με μια καλή νίκη την προσπάθειά της στο 125άρι της Φλοριανόπολις στη Βραζιλία.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.224 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επικράτησε για τον 1ο γύρο του MundoTenis Open της Julia Riera από την Αργεντινή με 6-4, 7-6 (2) και μπήκε στην τελική 16άδα της WTA 125K Series διοργάνωσης της Βραζιλίας.

Μετά από ένα κλειστό 1ο σετ, στο οποίο είχε προηγηθεί με 5-3 αλλά υπέστη break και έγινε 5-4, η Παπαμιχαήλ έκανε νέο break στο 10ο game και το κατέκτησε με 6-4.

Ακόμα πιο γεμάτο ήταν το 2ο σετ, στο οποίο η Ελληνίδα παίκτρια ήταν μπροστά με 3-1, αλλά η Riera κέρδισε τα 4 επόμενα games και προηγήθηκε με 5-3. Η Αργεντίνα τενίστρια είχε μάλιστα διπλό set point στο σερβίς της στο 5-4, 40-15, με την Παπαμιχαήλ να “κρατιέται” στο game και τελικά να το κερδίζει, ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Μετά απ’ αυτό το momentum πέρασε ξανά στο μέρος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, που μπορεί να έχασε match point για να πάρει το σετ με 7-5, δεν πτοήθηκε όμως και τελικά το έκλεισε στο tie-break, όπου επιβλήθηκε εύκολα με 7-2.

Στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Φλοριανάπολις, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει είτε την Ουγγαρέζα Panna Udvardy, No.153 στον κόσμο, είτε τη Μεξικανή Renata Zarazua, Νο.151 στον κόσμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected