Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Και ο Ατρόμητος Διαβατού στη SofaScore, Μπαλάφας και Ηλιάδης εμφανίζονται με τις επαγγελματικές τους συμμετοχές!

Μετά τον Άχθο Αρούρη και την ΑΕ Καψόχωρας, παίρνει θέση στη SofaScore από το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Ημαθίας και ο Ατρόμητος Διαβατού!

Οι “κυανόλευκοι”, που στοχεύουν στη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και στην επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, είναι η τρίτη ομάδα που μερίμνησε να αποστείλει τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ και μάλιστα η πλατφόρμα έδωσε άμεσα την έγκριση της.

Ο κόουτς Συμπεθέρης και οι 30 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στη γνωστή πλατφόρμα και μάλιστα έχουν ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, όλα τα στοιχεία των φύλλων αγώνων που αφορούν τον Ατρόμητο Διαβατού στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Χαρακτηριστικό είναι πως η SofaScore μετέφερε το ιστορικό των Σωτήρη Μπαλάφα και Αντώνη Ηλιάδη, που κοσμούν με την παρουσία τους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, από την εποχή που αγωνιζόταν επαγγελματικά.

Θυμίζουμε πως για να εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία των αγώνων, θα πρέπει όλες οι ομάδες τα στοιχεία τους και ελπίζουμε να το πράξουν.

Το link του Ατρομήτου στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του Ατρομήτου Διαβατού καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά του sport cafe “Kick Off”, Δαβάκη 1 στη Βέροια

 

Δείτε μερικά screenshots

Επειδή ενημερώθηκαν τα ρόστερ και των δύο ομάδων, βλέπετε πως εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία της αναμέτρησης

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή

Το πλήρες ρόστερ του Διαβατού, όπως το απέστειλε η ομάδα. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected