Super League 2

Στην κορυφή του 2ου ομίλου η Athens Kallithea, δύο γκολ ο Κυνηγόπουλος

Εύκολο απόγευμα είχε η Athens Kallithea, η οποία επικράτησε με 3-0 εντός έδρας του Τηλυκράτη, για την ένατη αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα της Αττικής ανέβηκε -έστω και προσωρινά- στη 1η θέση του νότιου ομίλου, έναν βαθμό μπροστά από τα Χανιά, που αγωνίζονται την Κυριακή (26/11) εντός έδρας με το Αιγάλεω.

Κορυφαίος του αγωνιστικού χώρου ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, με τον επιθετικό από την Ημαθία να ανοίγει το σκορ στο 40ο λεπτό, ενώ 5 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα ο Λουκίνας.

Το τελικό 3-0 για την Καλλιθέα σημείωσε στο 85’ ο Κυνηγόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Την επόμενη εβδομάδα η Καλλιθέα θα αγωνιστεί στη Ρόδο με τον Διαγόρα, ενώ ο Τηλυκράτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό Β.

Συνθέσεις

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Ρομαό, Μανθάτης (46΄Ποζατζίδης), Μπουλούλης, Σίλβα, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης (68’ Ντεμέτριους), Βασιλόγιαννης, Κηνυγόπουλος (90 Μουνιέ), Λουκίνας (83’ Βερτάινεν)

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος (64’ Ρίβας), Τόσκα (64’ Μπούμπας), Σπανουδάκης (73’ Νιφορόπουλος), Ζδραβός, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Κόκκορης, Γκουντρουμπής (73’ Κατσής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected