Κατηγορίες
Basket

Τεράστια ταλαιπωρία στο ταξίδι του Προμηθέα για το Βίλνιους, παρέα με…ποντίκια στο αεροδρόμιο! (vid)

Δύσκολες στιγμές για την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας καθώς οι παίχτες, το προπονητικό σταφ και οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχουν “εγκλωβιστεί” σε έναν φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας μεταξύ των αεροδρομίων της Ευρώπης και των πτήσεων προς Λιθουανία.

Όπως αναφέρει το sportstherapy.gr, οι Πατρινοί αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας για το Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου και αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τετάρτης 29/11 τη Ρίτας για τη διοργάνωση του Basketball Champions League. Το πλάνο των ανθρώπων του Προμηθέα ήταν να φτάσουν στον προορισμό τους με ανταπόκριση μέσω Φρανκφούρτης. Η αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος προς Φρανκφούρτη ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00, ενώ από Φρανκφούρτη για Βίλνιους στις 20:00 της Δευτέρας. Ωστόσο, το αεροπλάνο δεν έφτασε ποτέ στην ώρα του, με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμείνει στο αεροδρόμιο μέχρι και τις 20:00, όπου πέταξε για Γερμανία και έφτασε περί τις 22:30.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, λόγω του άσχημου καιρού εκεί, με χιόνια και πάγο, δεν μπορούσαν να προσγειωθούν ή να απογειωθούν αεροπλάνα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο και να φύγουν προς Βίλνιους το άλλο πρωί. Εν τέλει, στις 11:30 το πρωί της Τρίτης οι παίχτες αναχώρησαν προς Λιθουανία, εμφανώς κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι, ενώ μετά από αρκετές ώρες και μεγάλη πίεση των ανθρώπων της ΚΑΕ, βρέθηκαν διαθέσιμα δωμάτια για να ξεκουραστούν οι παίχτες, μήπως και μειωθεί έστω και λίγο η κούραση από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο των “πορτοκαλί” αναφέρουν πως τελικά η ομάδα κατάφερε με τα πολλά να μπει στην πτήση για Βίλνιους, όπου αναμένεται να φτάσει το απόγευμα της Τρίτης 28/11.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected