Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Δευτέρα με δύο σπουδαία ποδοσφαιρικά ματς στο “Barok” Coffee-Bar!

Με δύο ματς ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 13η αγωνιστική και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στην OPAP Arena τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Λαμία στην Τούμπα.

Η αρχή γίνεται στις 18:00 στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ με τρομερή ψυχολογία μετά το διπλό επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει τη Λαμία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έχει πραγματοποιήσει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, ούσα μια ανάσα από την πρώτη εξάδα.

Στις 21:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η Ένωση, η οποία προέρχεται από πολύ γεμάτη εμφάνιση στην ευρωπαϊκή ήττα από την Μπράιτον, με νίκη διατηρείται μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική και έχει πλασαριστεί στην 5η θέση.

Mε ένα τηλέφωνο στο 6938711629 κρατάμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), για να απολαύσουμε τους αποψινούς αγώνες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected