Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League : Κάτι σαν…αγγαρεία το ματς στον όμιλο του Παναθηναϊκού |HIGHLIGHTS

Στο 0-0 παρέμεινε η Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα (06/12), για την εξ αναβολής αναμέτρηση στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Το ματς αρχικά θα πραγματοποιούνταν στις 26 Οκτωβρίου, όμως λόγω της διαμάχης Ισραήλ-Παλαιστίνης, έλαβε χώρα τελικά στις 6 Δεκεμβρίου.

Για τους Ισραηλινούς ήταν μια υποχρέωση, με την οποία έπρεπε να ξεμπερδεύουν, μιας και η πρόκριση είναι αδιανόητη, ούτε και για το Conference League τίθεται συζήτηση. Δεν έχουν σημειώσει ούτε μια νίκη και το αποτέλεσμα θα περίμενε κανείς να είναι σημαντική διαφορά στο σκορ υπέρ των Ισπανών.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι τους έκαναν… τη ζωή δύσκολη! Άσκησαν σκληρή πίεση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η οικοδέσποινα να βρει χώρους να ανοίξει το παιχνίδι της, και ας δημιούργησε 17 ευκαιρίες για γκολ!

Δύο πολύ καλές στιγμές για εκείνη φάνηκαν να έρχονται στο 31’ και στο 51’, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κερδισμένα πέναλτι. Ο διαιτητής έκρινε πως δεν υπάρχει τίποτα και έτσι «χάθηκαν» δυο πολύ πιθανά γκολ.

Το ματς έληξε 0-0, η Βιγιαρεάλ παραμένει στη διοργάνωση, για τη Μακάμπι Χάιφα το όνειρο πρόκρισης έχει «σβήσει» καιρό και ο Παναθηναϊκός, καθώς φαίνεται, ετοιμάζεται για την επόμενη περιπέτειά του στο Conference League.

H βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ρεν 5 4 0 1 11 3 8 12
2 Βιγιαρεάλ 5 3 1 1 6 5 1 10
3 Παναθηναϊκός 5 1 1 3 6 8 -2 4
4 Μακάμπι Χάιφα 5 0 2 3 1 8 -7 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected