Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Και ο Ολυμπιακός Νάουσας στη SofaScore!

Ο Ολυμπιακός Νάουσας γίνεται και επίσημα η 7η κατά σειρά ομάδα της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, που εντάσσεται πλήρως στη SofaScore.

Οι “ερυθρόλευκοι” μερίμνησαν να αποστείλουν τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ και μάλιστα η πλατφόρμα έδωσε την έγκριση της.

Ο κόουτς Λίγγος και οι 27 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στη SofaScore και μάλιστα έχουν ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, όλα τα στοιχεία των φύλλων αγώνων που αφορούν τον Ολυμπιακού στα ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής, οι 12 από τις 15 ομάδες της κατηγορίας έχουν ήδη αποστείλει τα ρόστερ τους και ελπίζουμε οι τρεις που απομένουν να το πράξουν έτσι ώστε, αφενός να έχουμε την πλήρη εικόνα τους και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές τους να έχουν την ευκαιρία να εμφανίζονται σε μια από τις πιο γνωστές αθλητικές πλατφόρμες παγκοσμίως.

Το link του Ολυμπιακού Νάουσας στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων της ομάδας καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά του Youtube Channel “SpikeGames”!

 

Δείτε μερικά screenshots

Επειδή ενημερώθηκαν τα ρόστερ και των δύο ομάδων, βλέπετε πως εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία της αναμέτρησης

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή

Το πλήρες ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως το απέστειλε η ομάδα. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected