Κατηγορίες
Αθλήματα - Διάφορα

«Ο αστυνομικός ήρθε ετοιμοθάνατος με αιμορραγικό σοκ» (vid)

«Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος», δηλώνει γιατρός στο Κρατικό Νικαίας, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – ΠΑΟ.

Όπως αναφέρει ο γιατρός στο iEidiseis, ο αστυνομικός είχε αιμορραγικό σοκ, δηλαδή έφτασε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία. «Είχε ρήξη της αριστερής μηριαίας αρτηρίας στο πόδι», προσθέτει και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι το Κρατικό Νικαίας δεν είχε εφημερία και έσπευσαν όλοι οι γιατροί.

Πώς τραυματίστηκε ο αστυνομικός
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε στο πόδι του αστυνομικού για αρκετή ώρα και του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μηρό.

Όπως περιγράφουν, ήταν ιδιαίτερα τραγικές οι στιγμές, καθώς καιγόταν το πόδι του επειδή η ναυτική φωτοβολίδα δε σβήνει. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αστυνομικό και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας και αμέσως διασωληνώθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης μετέβησαν στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected