Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Ηρακλείου : Το σπουδαίο fair play του Ηρακλή Νιπιδιτού για να “διορθώσει” διαιτητικό λάθος

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται στο τοπικό όχι και μόνο ποδόσφαιρο.

Σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣ Ηρακλείου, η ομάδα του Ηρακλή νίκησε τον Ερμή Ατσαλένιου με 1-0, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι οι δύο κινήσεις fair play που έκανε, προσπαθώντας να διορθώσει τα λάθη της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, το διαιτητικό τρίο έδωσε «ανάποδα» δύο σφυρίγματα, γεγονός που προς τιμήν του, δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής Νιπιδιτού, καθώς έδωσε την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα.

Σε δήλωση του στο Primesport.gr ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού, Λευτέρης Παπαδάκης εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα του, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του έκανε την καλύτερη της εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα με ένα πολύ καλό αντίπαλο κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, η μπάλα ήρθε στην περιοχή μας ελάχιστες φορές και είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ! Δεν στέκομαι όμως στο αγωνιστικό μόνο, σε δύο φάσεις σε ανάποδα σφυρίγματα του διαιτητή δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο γιατί δεν θέλαμε να εκμεταλλευτούμε ένα λάθος του ρέφερι! Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα σε όλα τα επίπεδα! Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected