Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Βροχή” τα πρόστιμα από την Πειθαρχική, απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Εθνικού Ν.Κεραμιδίου και Παναιγιάλειου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου με την επωνυμία «Εθνικός Κεραμιδίου» κατά του σωματείου με την επωνυμία «Αστήρ Λιανοκλαδίου». Διαβιβάζει αντίγραφα της δικογραφίας στον αρμόδιο Υπεύθυνο άσκησης δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων, καθώς και στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ – Υποεπιτροπή της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, για δικές τους ενέργειες, αναφορικά με τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας ζητήματα (αγώνας της 12.11.2023, Αστήρ Λιανοκλαδίου-Εθνικός Κεραμιδίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «ΑΕ Κιλελέρ» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ. Επιβάλλει στον Ευάγγελο Κολιό, γυμναστή του σωματείου «ΑΕ Κιλελέρ», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα. Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΕ Κιλελέρ», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα που επιβλήθηκε σε βάρος του Ευάγγελου Κολιού (αγώνας της 12.11.2023, ΑΕ Κιλελέρ-ΑΣ Καστοριά, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 12.11.2023, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας-ΑΟ Καβάλα, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει, κατά πλειοψηφία, σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Προοδευτική Νεολαία» χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ (αγώνας της 22.10.2023, Προοδευτική-Εθνικός ΟΦΠΦ, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Προοδευτική Νεολαία» για τις αναλυτικά περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει, κατά πλειοψηφία, σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Ελλοπιακός» χρηματική ποινή ύψους 1.001 ευρώ. Επιβάλλει στον Λουκά Σύρο, εκπρόσωπο του σωματείου «Ελλοπιακός», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα. Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Ελλοπιακός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα που επιβλήθηκε σε βάρος του Λουκά Σύρου (αγώνας της 14.10.2023, Ελλοπιακός-Προοδευτική, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Παναιγιάλειος» για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Πανελευσινιακός» χρηματική ποινή ύψους 1.334 ευρώ. Επιβάλλει στον Παναγιώτη Μαχαίρα, εκπρόσωπο του σωματείου «Πανελευσινιακός», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Παναγιώτη Μαχαίρα.
Επιβάλλει στον Γεώργιο Μπακαλούμη, αξιωματούχο του σωματείου «Πανελευσινιακός», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες που επιβλήθηκε, σε βάρος του Γεώργιου Μπακαλούμη (αγώνας της 22.10.2023, Πανελευσινιακός-Παναιγιάλειος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. Παναιγιάλειος» κατά του σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. Μαρκό». Διαβιβάζει αντίγραφα της δικογραφίας στον αρμόδιο Υπεύθυνο άσκησης δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, για δικές τους ενέργειες, αναφορικά με τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας ζητήματα (αγώνας της 19.11.2023, Μαρκό-Παναιγιάλειος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Ηλυσιακός» της αποδιδόμενης σε αυτό πειθαρχικής παράβασης. Επιβάλλει, κατά πλειοψηφία, σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «Απόλλων Αθηνών», χρηματική ποινή ύψους 577 ευρώ (αγώνας της 22.10.2023, Απόλλων Αθηνών-Ηλυσιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Εράνη Φιλιατρών» της αποδιδόμενης σε αυτό πειθαρχικής παράβασης (αγώνας της 05.11.2023, Εράνη Φιλιατρών-Βύζας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Πανελευσινιακός» και τον αξιωματούχο/φίλαθλο του σωματείου, κ. Οικονόμου, από τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικά αδικήματα (αγώνας της 12.11.2023, Παμβουπρασιακός-Πανελευσινιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Ακράτητος ΑΠΟ» για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ Ιάσων Ιλίου» χρηματική ποινή ύψους 167 ευρώ (αγώνας της 12.11.2023, ΑΟ Ιάσων Ιλίου-Ακράτητος ΑΠΟ, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών)

Επιβάλλει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ (πειθαρχική δίωξη για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών – δημόσιες δυσμενείς κρίσεις, για ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected