Αστεία - Διάφορα

Όπως μπορεί να κάνει ο καθένας μας : Απελπισμένος οδηγός αγόρασε… μπαλκόνι για να παρκάρει το αυτοκίνητό του

Πόσο μακριά θα φτάνατε για να βρείτε θέση πάρκινγκ κοντά στον προορισμό σας; Έχετε σίγουρα καβαλήσει το πεζοδρόμιο, κάποιες φορές μπορεί να κλείνετε στενές στροφές και ίσως και να έχετε σπρώξει κάδους του δήμου για λίγο χώρο.

Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως τη λύση του προσωπικού μπαλκονιού; Μάλλον, όχι, αφού είναι διαθέσιμη μόνο σε έναν ιδιότροπο οδηγό στη Βρετανία, ο οποίος μέσα στην απελπισία του να έχει σταθερή θέση στάθμευσης, αγόρασε μία αυλή – μπαλκόνι χωρίς διαμέρισμα για να παρκάρει το αυτοκίνητό του, όπως γράφει η Sun.

Η παράξενη θέση πάρκινγκ
Όπως αναφέρει το reader, αυτό το σουρεάλ αστείο ξεκίνησε με ένα παράταιρο ακίνητο στο South Kensington της Βρετανίας, όπου ένα μεσιτικό γραφείο διέθετε προς αγορά μία αυλή – μπαλκόνι στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, η οποία μάλιστα δεν συνοδεύεται από εσωτερικό χώρο και είναι προσβάσιμη μόνο με ασανσέρ.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν επικοινωνήσει στο παρελθόν με ενδιαφερόμενους που σχεδίαζαν να μετατρέψουν το μπαλκόνι σε υπαίθρια γκαλερί ή χώρο συνεστιάσεων για προσωπική χρήση, αλλά κατέληξαν να την πουλήσουν σε έναν απελπισμένο οδηγό.

Ο άντρας αγόρασε την ιδιοκτησία, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, για να έχει την προσωπική του θέση πάρκινγκ έναντι 35.000 λιρών, ενώ θα πρέπει να πληρώνει και τσουχτερά έξοδα συντήρησης κάθε χρόνο. Ο ανελκυστήρας φορτίων είναι αρκετά μεγάλος για να ανεβοκατεβάζει το αμάξι του, με το πλεονέκτημα ότι θα βρίσκεται σε ασφαλή απόσταση από ληστές και… «διπλοπαρκαδόρους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected