Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κώστας Τσιμίκας : Τον χάνει η Λίβερπουλ, τον χάνει και η Εθνική μας; (vid)

Δυστυχώς, τα χειρότερα επιβεβαιώνονται! Φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν απλό. Ο Κώστας Τσιμίκας θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τη φόρα που είχε, όταν ο Σάκα τον έσπρωξε πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ, ήταν εμφανές πως θα του προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Ο Άγγλος εξτρέμ της Άρσεναλ ζήτησε συγγνώμη μετά το τέλος του αγώνα, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Και η ενέργειά του κάθε άλλο παρά τον τιμά.

Το θέμα είναι πως ο Τσιμίκας έχει υποστεί πρόβλημα στην κλείδα. Όλα δείχνουν ότι έχει κάταγμα. Αυτό είπε και ο Κλοπ στις δηλώσεις του. Το επιβεβαιώνουν από τη Λίβερπουλ και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Και τώρα τι; Κάτι αντίστοιχο έπαθε ο Ρόμπερτσον και χρειάστηκε χειρουργείο. Ο άλλος αριστερός μπακ των «ρεντς» χτύπησε Οκτώβριο και θα επανέλθει τον Ιανουάριο. Να συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τον «Τσίμι»; Δεν μπορεί να το αποκλείσει κάποιος.

Τον Μάρτιο είναι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League. Θα είναι τεράστια απώλεια εφόσον δεν μπορεί ο Τσιμίκας να παίξει.

Ο Κλοπ μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε πως «θα έδινα ευχαρίστως τη δική μου κλείδα στον Κώστα για να μπορεί να παίξει». Και αυτό από μόνο του δείχνει πως το πρόβλημα είναι σοβαρό.

*Sportime.gr

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected