Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ζακύνθου, το Σάββατο στο νησί ο Αργεντινός χαφ

Εξελίξεις σημειώνονται στην ομάδα της Ζακύνθου όπου υπάρχουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενόψει των μεταγραφών του Γενάρη.

Όπως αναφέρει το ioniansports, αποχώρησαν από τον σύλλογο οι Κώστας Σταθόπουλος και Αλέξης Μεντής. Ο πρώτος δεν είχε πάρει λεπτά συμμετοχής ενώ από τον δεύτερο η ομάδα περίμενε περισσότερα. Οι δύο αυτοί παίκτες δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του συλλόγου.

Επίσης, έχει δημιουργηθεί θέμα με την αποχώρηση ενός πρωτοκλασάτου ζακυνθινού παίκτη. Αναφερόμαστε στον Κώστα Κάρδαρη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα και πιθανόν θα συνεχίσει σε ομάδα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Οι λόγοι της αποχώρησης παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστοι. Πολύ πιθανόν να “ράγισε το γυαλί” ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που έφερε την οριστική ρήξη. Ο παίκτης πλέον έχει πάρει την απόφαση του καθώς στην εξίσωση μπήκαν και επαγγελματικοί λόγοι για τον παίκτη. Από την πλευρά της η διοίκηση δεν κλείνει την πόρτα της εξόδου στον ποδοσφαιριστή αρκεί να τηρηθούν κάποιες δεσμεύσεις που αφορούν το οικονομικό κομμάτι.

Η μεταγραφή που ήταν έτοιμη να γίνει για το αριστερό άκρο της άμυνας τελικά “χάλασε” και τώρα οι υπεύθυνοι ψάχνουν άλλες λύσεις. Τέλος, ο Αργεντινός χαφ, θα βρίσκεται το Σάββατο στο νησί αφού ολοκληρωθεί η αποδέσμευση του από την ομάδα (SL2) που είχε συμβόλαιο. Αυτό θα συμβεί πιθανότατα σήμερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected