Super League 2 - Μεταγραφές

Επιστρέφει στη χώρα μας ο Απόστολος Γιάννου

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Ηλιούπολη, που έκανε δικό της τον Απόστολο Γιάννου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο επιθετικό από την Ημαθία που θα ενισχύσει σημαντικά τον σύλλογο ενόψει της συνέχειας στη Super League 2.

Ο Απόστολος γεννημένος στη Νάουσα στις 25 Ιανουαρίου 1990, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Oakleigh Cannons της Αυστραλίας, ενώ το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Πόντου, παίζοντας σε 30 αγώνες και πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Το 2009 αποκτήθηκε από τον ΑΟ Καβάλα, ομάδα με την οποία είχε συνολικά 16 συμμετοχές και 1 γκολ. Λίγους μήνες μετά τον Ιανουάριο του 2010 δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς, όπου παρέμεινε ως το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Τον Αύγουστο του 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 34 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι 5 ήταν για το Europa League, ενώ πέτυχε και 5 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2013 παραχωρήθηκε δανεικός στον Πλατανιά για διάστημα 6 μηνών, όπου συμμετείχε σε 10 αγώνες, σημειώνοντας 1 γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος, ομάδα με την οποία είχε 72 συμμετοχές και 16 γκολ.

Τον Ιούλιο του 2015 αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, παίζοντας σε 24 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις και 6 στο πλαίσιο του Europa League, πετυχαίνοντας 14 γκολ.

Τον Φεβρουάριο του 2016 μετακόμισε στην Κίνα για την Guangzhou R&F, με την οποία συμμετείχε σε 32 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, μετρώντας 8 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2018 εντάχθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ Λάρνακας, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 84 αγώνες σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 15 γκολ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, επέστρεψε στη Super League υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την ομάδα του ΟΦΗ, ενώ συμμετείχε σε 17 ματς.

Tα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην Αυστραλία (Macarthur FC) αλλά και στην Ινδία, με τα χρώματα της Κεράλα Μπλάστερς.

Ο Απόστολος Γιάννου έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα U17 της Αυστραλίας, παίζοντας σε 8 αγώνες και σκοράροντας 2 γκολ, με τις ομάδες U19 και U21 της Ελλάδας, μετρώντας 7 και 13 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας τον Νοέμβριο του 2015 στο ματς με την Τουρκία, αλλά και με την αντίστοιχη της Αυστραλίας, σε 12 αγώνες, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "ILIOUPOLI FC PRESENTED BY Active WELMOME WEL WEI WH luanvi ME WTo ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ILIOUPOLIFC.GR"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected