Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε τον Γιάννη Μυστακίδη

Η ΠΑΕ Καμπανιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιάννη Μυστακίδη.

Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ακαδημίες της Πιερίας. Το 2010 έφυγε στο εξωτερικό και εντάσσεται στις ακαδημίες της Χόφενχαϊμ στη Γερμανία, ενώ ακολουθούν η Μάνχαϊμ και η Φράιμπουργκ.

Ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω κι όταν αποθεραπεύτηκε, αποφάσισε την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το 2014 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον παραχώρησε δανεικό στον Πιερικό, με τον οποίον είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ στη Football League, επίδοση που του δίνει την ευκαιρία στον δικέφαλο.

Τη σεζόν 2015-16 “έγραψε” 31 συμμετοχές και 5 γκολ με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και συνέχισε στην Τούμπα έως το Δεκέμβριο του 2017, έχοντας 33 συμμετοχές και 6 γκολ.

Στις 2 Απριλίου στον αγώνα με την ΑΕΛ αποχώρησε τραυματίας και μια ημέρα αργότερα χειρουργήθηκε για την αντιμετώπιση ρήξης χιαστών συνδέσμων που τον κράτησε εκτός γηπέδων για 6 μήνες.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2017, επέστρεψε και με την ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε ως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2016-2017.

Στις 31/1/2018 ακολούθησε μια περίοδος δανεισμών σε Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννενα, Γκόρνικ Ζάμπρζε, ΝΠΣ Βόλος και Ντε Γκράαφτσαπ.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έληξε και τον Ιανουάριο του 2021, όταν υπέγραψε στην Ξάνθη, στην προσπάθεια της Θρακικής ομάδας να ανέβει κατηγορία. Ακολούθως μετακινήθηκε στη Βέροια με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ τελευταίο του σταθμό αποτέλεσε ο Πανσερραϊκός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected