Basket

Τέλος εποχής για τον ΓΑΣ Μελίκης : Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής

Τίτλους τέλους για έναν σύλλογο που εκπροσώπησε επάξια το μπάσκετ της Ημαθίας για πολλά χρόνια.

Ο ΓΑΣ Μελίκη, που απασχόλησε πολλά παιδιά της περιοχής και έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και τη Β Εθνική, δεν θα συνεχίσει στις εθνικές κατηγορίες, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά :

“Σας ενημερώνουμε ότι, το Σωματείο ΓΑΣ Μελίκη, μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της National League 2 (4ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Β δ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί μετά τη λήξη του πρώτου γύρου όσο και κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου του εκάστοτε πρωταθλήματος και έως τη λήξη αυτού, τα αποτελέσματα των αγώνων στα οποία συμμετείχε, παραμένουν ισχυρά και λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου. Οι εναπομείναντες αγώνες της ομάδας αυτής μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος θεωρούνται ότι διεξήχθησαν και κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με αποτελέσματα 20-0.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024 – 2025) θα εφαρμοστούν όσα προβλέπονται στο παραπάνω άρθρο του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected