Super League 2

Super League 2 : Ματς για γερά νεύρα στα Περιβόλια, μοιρασιά για Χανιά και Καλαμάτα

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στα Περβόλια ανάμεσα σε Χανιά και Καλαμάτα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1.

Δύο γκολ, τρεις αποβολές, δύο για τα Χανιά και μία για την Καλαμάτα κι ένα χαμένο πέναλτι συνθέτουν εν ολίγοις τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη σώμα με σώμα για να φτάσουν στη νίκη.

Μετά από ένα τότε ημίχρονο το οποίο πλην του γκολ για την Καλαμάτα το οποίο πέτυχε ο Πασάς στο 34’ δεν είχε κάτι άλλο να επιδείξει, στο δεύτερο ακολούθησε ένας πραγματικός χαμός! Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν μετά την αποβολή του Αρίμπας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μάναλη, με την Καλαμάτα να μείνει έτσι με 10 παίκτες από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα Χανιά από εκείνο το σημείο βγήκαν στην αντεπίθεση, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, μόνο που τελικά στο 66’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όπου στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Λεμονής, μένοντας έτσι τα Χανιά επίσης με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Πασάς που ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλογεράκη που έπεσε στη γωνία του αποκρούοντας εντυπωσιακά την μπάλα, με το 0-1 να παραμένει!

Τελικά, το γκολ για τα Χανιά ήρθε στο 73ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη, με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να πιέζουν και για ένα δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε…

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης) : Καλογεράκης, Κατσούρι (79’ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά (79’ Σερβιλάκης); Λεμονής, Τσέλιος (59’ Βουό), Ντίας, Νίλι, Μανουσάκης (46’ Ελευθεριάδης), Μάναλης

Καλαμάτα (Μάκης Χάβος) : Κόβαλ, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάτσε, Κατάλντι (84’ Κάνιας), Αλβες (79’ Κωτσόπουλος), Ακόστα (79’ Γρίβας), Πασάς (84’ Μπαράλες), Ελιβέλτο (51’ Κωστούλας)

*με στοιχεία από το Athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected