Αθλήματα

DAVIS CUP 2024: Με τον Στέφανο Τσιτσιπά η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ηγηθεί της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του DAVIS CUP, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Μετά την παρουσία του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Αυστραλιανό Όπεν, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ενισχύσει ξανά την ελληνική ομάδα στη σημαντικότερη διοργάνωση τένις, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, στον κόσμο.

Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής Ομάδας, έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ καλεί την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Ρουμανία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected