Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Δέσποινα Πολακτσίδου στην Επιτροπή Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια της ελληνικής άρσης βαρών, αποτελεί η επιλογή της Δέσποινας Πολακτσίδου στη νεοσύστατη Επιτροπή Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Το νέο καταστατικό της EWF περιλάμβανε και τη δημιουργία Επιτροπής Αθλητών και η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πρότεινε τη Δέσποινα Πολακτσίδου για να πλαισιώσει την Επιτροπή.

Η συγκεκριμένα πρόταση έγινε δεκτή από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του συλλόγου «Μολών Λαβέ» μαζί με πέντε άλλους αθλητές και αθλήτριες, αποτελούν την πρώτη Επιτροπή Αθλητών.

Η τελική αλλά και τυπική έγκριση για την Επιτροπή θα δοθεί στο Κογκρέσο της EWF που θα γίνει στη Σόφια, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη δήλωσε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη Δέσποινα. Η επιλογή της αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για την ελληνική άρση βαρών που αποκτά μία επιπλέον φωνή στα διεθνή κέντρα αποφάσεων. Είμαι σίγουρη ότι η Δέσποινα θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τους Ελληνες αλλά και τους Ευρωπαίους αθλητές της άρσης βαρών.»

Τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών είναι:

Anaïs Michel – Cozzela (Γαλλία)
Jenny Tong (Μεγάλη Βρετανία)
Δέσποινα Πολακτσίδου (Ελλάδα )
Sean Kevin Brown (Ιρλανδία)
David Litvinov (Iσραήλ)
Arturs Plesnieks (Λετονία)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected