Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ολυμπιακός Βόλου προσέφυγε στην ΕΠΟ και μετέτρεψε την ποινή των κεκλεισμένων σε πρόστιμο

Ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που προσέφυγε κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ σύμφωνα με την οποία υποχρεούταν να αγωνιστεί τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με την Επιτροπή της Εφέσεων, η ομάδα του Βόλου θα πληρώσει πρόστιμο 700 ευρώ και θα αγωνιστεί κανονικά με τον κόσμο του στα επόμενα παιχνίδια.

Η απόφαση :

“Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσία την από 08.12.2023 έφεση του σωματείου «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937» κατά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και κατά της υπ’ αριθμ. 11/1-12-2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ.

Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει στο σωματείο: α) χρηματική ποινή ύψους 400 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15παρ.3Ιβ και ε ΠΚ και β) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ για παράβαση του άρθρου 15παρ.4α ΠΚ.

Επανακαθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στο σωματείο κι επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ύψους 700 ευρώ (αγώνας της 18.11.2023, Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος, για το πρωτάθλημα Α’ Τοπικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected