Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η ματσάρα της Τούμπας και το ματς της ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το μεγάλο ματς κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας κοντράρεται με τον Ατρόμητο.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Η ΑΕΚ μετά την πεντάρα κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να αρχίσει να χτίζει σερί για να εκμεταλλευτεί και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της στην κορυφή υποδεχόμενη στις 16:00 τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κρητικούς να έχουν το μυαλό τους και στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σημαντικό ματς για την προσπάθεια κατάληψης της 6ης θέσης που οδηγεί στα play-off διεξάγεται στις 17:30 στην Τρίπολη με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, με τους Ηπειρώτες να παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και να είναι σε δύσκολη θέση.

Στις 20:30 στην Τούμπα λαμβάνει χώρα το μεγάλο ματς της ημέρας, η «μάχη» κορυφής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν τη δεδομένη στιγμή στην πρώτη θέση με 44 βαθμούς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
16.00: ΑΕΚ – ΟΦΗ
17.30: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
19.30: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
20.30: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected