Super League 1 - Μεταγραφές

Στον ΟΦΗ o Aaron Leya Iseka

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άαρον Ισέκα (Aaron Leya Iseka) από την Μπάρνσλεϊ, με τον Βέλγο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

Ο 26χρονος επιθετικός, διεθνής με την U21 του Βελγίου, αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο στα άκρα της επίθεσης. Γεννήθηκε στο Βέλγιο στις 15 Νοεμβρίου 1997 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, με την U19 της οποίας αγωνίστηκε στο UEFA Youth League, ενώ μετρά 19 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε εγχώριες διοργανώσεις και στο UEFA Europa League.

Το καλοκαίρι του 2016 παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ (9 συμμετοχές), ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ζούλτε Βάρεγκεμ (32 συμμετοχές, 8 γκολ), με τη φανέλα της οποία επίσης αγωνίστηκε στο UEFA Europa League.

Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στη Γαλλία, αρχικά για λογαριασμό της Τουλούζ (57 συμμετοχές, 8 γκολ) και στη συνέχεια για τη Μετς (24 συμμετοχές, 5 γκολ).

Τον Αύγουστο του 2021 αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Μπάρνσλεϊ (27 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν έπαιξε στην Τουρκία, στις Άντανασπορ (10 συμμετοχές, 2 γκολ) και Τούζλασπορ (11 συμμετοχές, 4 γκολ). Το προηγούμενο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Χάποελ Χαντέρα του Ισραήλ, όπου αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις, σκοράροντας μια φορά, αλλά λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή επέστρεψε στην Μπάρνσλεϊ, πριν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected