Γενικά

Στον Απόλλωνα Πόντου οι Matias Martinez και Κώστας Μπούμπας, τέσσερις αποτελούν παρελθόν

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/1) ο Απόλλων Πόντου.

Οι “κοκκινόμαυροι” απέκτησαν τον Ματίας Μαρτίνεζ, τον 23χρονο (13/06/2000) μέσο με υπηκοότητα από την Αργεντινή και την Ελβετία, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παναχαϊκή (4 συμμετοχές) και παλαιότερα έπαιξε σε Θσπρωτό, FC Paradiso, Σιόν U21, Νιόν U21, Βερόνα U19 και Μεϊρίν U17.

Παίκτης του Απόλλωνα είναι και ο Κωνσταντίνος Μπούμπας, ο 22χρονος (25/04/2001) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τα Ιωάννινα, ο οποίος είχε φέτος 7 συμμετοχές με τον Τηλυκράτη και παλαιότερα έπαιξε σε Διαγόρα Ρόδου, ΠΑΣ Γιάννινα U19 και ΠΑΟΚ U17.

Την ίδια ώρα, παρελθόν αποτελούν οι Κωνσταντίνος Ρουγκάλας (8 συμμ), Ρουμπέν ντε Τομάς (10 συμμ), Βασίλης Πέλκας (5 συμμ) και Κωνσταντίνος Ισαακίδης (4 συμμ).

Οι ανακοινώσεις : 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Matias Martinez!

Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2000) κατέχει διπλή υπηκοότητα (Αργεντινο-Ελβετός) και αγωνίζεται στη θέση του Κεντρικού Μέσου.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών της Ελβετικής FC Lancy ενώ ακολούθησαν αυτά των Etoile Courage FC, Meyrin FC και Signal FC.

Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Hellas Verona U19, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Το χειμώνα του 2020 αποχώρησε από τον Ιταλικό σύλλογο επιστρέφοντας στην Ελβετία και τη Nyonnais, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους ήρθε η σειρά της Sion να τον κάνει δικό της.

Τον Ιανουάριο του 2022, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την FC Paradiso, μετακόμισε στη χώρα μας για την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας με τον οποίο αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2 και 1 αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τις 22 Ιανουαρίου 2024 αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή όπου και έλυσε τη συνεργασία του.”

“Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μπούμπα. Είναι 23 ετών, γεννημένος στις 25-04-2001 στα Ιωάννινα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου και αφού είχε προηγηθεί η παρουσία του για 6 μήνες στον Τηλυκράτη Λευκάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected