Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε τον Ηλία Κυρίτση το Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο τερματοφύλακα Ηλία Κυρίτση.

O ύψους 1.85 γκολκίπερ γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1997 στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, έχει εμπειρία και παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες και προηγούμενη ομάδα του ήταν τα Χανιά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άγιο Ιερόθεο.

Το 2017 φόρεσε τα «κυανόλευκα» της ΑΕ Κηφισιάς, για να ακολουθήσουν Ιωνικός και Πανηλειακός, πριν μετακομίσει στην Κύπρο και την ΠΑΕΕΚ Κυρήνειας.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας αγωνιζόμενος στη Football League και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε του έδωσαν το «εισιτήριο» για τη Super League και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ευκαιρίες ωστόσο που του δόθηκαν στην Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν λιγοστές με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2022 να επιστρέψει στην Καβάλα.

Το καλοκαίρι του 2022 «κατηφόρισε» στην Κρήτη και τον ΟΦ Ιεράπετρας με τη φανέλα του οποίου διακρίθηκε στη Super League 2, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των Χανίων που τον απέκτησε τον περασμένο Ιούλιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected