Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι πίνακες των σκόρερ στους δύο ομίλους της Β Ερασιτεχνικής (11η αγωνιστική)

Βρισκόμαστε μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, και εκ των πραγμάτων, είμαστε κοντά στο να ανακηρυχθούν οι πρώτοι σκόρερς στους δύο ομίλους της κατηγορίας.

Όσον αφορά τις ομάδες, ΑΕ Καψόχωρας και ο Ατρόμητος Διαβατού ουσιαστικά αγωνίζονται για την καλύτερη συγκομιδή, την οποία και θα μεταφέρουν αυτούσια στα play off. Η μάχη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική είναι για το τρίτο εισιτήριο, το οποίο διεκδικούν μαθηματικά όλες οι ομάδες.

Στον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Νάουσας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρώτη θέση, αν και η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή, καθώς ακόμα και η τελευταία Δόξα Ασωμάτων διεκδικεί θέση στα play off. Θυμίζουμε πως οι ομάδες του ομίλου που θα συμμετέχουν στα ενιαία Play Off, μεταφέρουν τους βαθμούς χωρίς αυτούς με την ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση, κάτι που δεν ισχύει για τον 1ο όμιλο.

Στους πίνακες των σκόρερ, ο Γιώργος Κίτσας της ΑΕ Καψόχωρας δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον 1ο όμιλο, ενώ στον 2ο αναμένεται “μάχη” μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, κυρίως μεταξύ του Πέτρου Μπράτση (Αχιλλέας Νάουσας) και Βασίλη Παναγιωτίδη του Εθνικού Ράχης.

Σύμφωνα με το SofaScore, που από φέτος έχει συμπεριλάβει και το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 267 γκολ (3.51 μέσο όρο ανά παιχνίδι), 43% των αγώνων έχουν ολοκληρωθεί με νικητές τους γηπεδούχους, 36% τους φιλοξενούμενους και 21% έχουν αναδειχτεί ισόπαλοι.

Αναλυτικά :

1ος όμιλος

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΓΚ
1 Κίτσας Γ. ΑΕ Καψόχωρας 21
2 Κακαγιάννης Β. ΑΟ Συκιάς 8
3 Παπαδόπουλος Θύελλα Σταυρού 8
4 Αντωνίου Άχθος Αρούρης 7
5 Ηλιάδης Γ. Ατρόμητος Διαβατού 5
6 Κίτσας Ν. ΑΕ Καψόχωρας 5
7 Μελιόπουλος Θύελλα Σταυρού 5
8 Βοργιατζίδης Ατρόμητος Διαβατού 4
9 Στυλίδης ΑΟ Συκιάς 4
10 Συμπεθέρης Ατρόμητος Διαβατού 4

2ος όμιλος

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΓΚ
1 Μπράτσης Αχιλλέας Νάουσας 11
2 Παναγιωτίδης Εθνικός Ράχης 10
3 Παπαδής Ολυμπιακός Νάουσας 7
4 Αϊραντζής ΑΕΠ Βέροιας 5
5 Αμανατίδης Σ. Λευκάδια 5
6 Σολάκογλου Ι. Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 5
7 Γκογκόπουλος Αχιλλέας Νάουσας 4
8 Μάινος Ολυμπιακός Νάουσας 4
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected