Αθλήματα

Τυνησία: Εκτός προημιτελικών ο Παύλος Τσιτσιπάς, μέχρι τα ημιτελικά η Σακελλαρίδη

Μέχρι το δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό έφτασε ο Παύλος Τσιτσιπάς στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Τυνησίας, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του με μία νίκη και μία ήττα.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε σήμερα Πέμπτη (1/2) από τον 22χρονο Ιταλό, αλλά και προερχόμενο από τα προκριματικά, Νόα Περφέτι, με 6-4, 6-0, μετά από 68 αγωνιστικά λεπτά στο Court 9.

Στα προημιτελικά ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον 26χρονο Γερμανό, και No6 του ταμπλό, Άντριαν Όετζμαχ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του είχε επικρατήσει του 17χρονου Τυνήσιου, Άνας Μπενούρ Ντιτ Σαχίλ, με 6-4, 7-6(1).

Ινδία: Στα ημιτελικά των διπλών η Σακελλαρίδη

Δεύτερη σερί νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 50.000 δολαρίων της Ινδίας για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη, που συνεργάζεται άψογα με την 23χρονη Καζάκα, Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα, και απέχουν μία ακόμα νίκη από τον τελικό.

Το πρωί της Πέμπτης (1/2) το δίδυμο της 20χρονης Ελληνίδας τενίστριας επιβλήθηκε των Σαρμάντα Μπαλού (Ινδία) και Νταϊάνα Ματσινκέβιτσα (Λετονία) με 6-1, 7-5, μετά από μία ώρα και 7 λεπτά αγώνα στο Court 1.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τις Τζέσι Ανέι (ΗΠΑ) και Λένα Παπαδάκης (Γερμανία) με στόχο τον τελικό, ενώ όσον αφορά τα μονά της ITF διοργάνωσης η Σαπφώ ηττήθηκε με ανατροπή από την Νταϊάνα Ματσινκέβιτσα (6-7(7), 6-1, 6-4) και έμεινε εκτός 2ου γύρου.

Thailand Open: Μέχρι τα προημιτελικά των διπλών η Γραμματικοπούλου

Ως την προημιτελική φάση των διπλών του Thailand Open έφτασε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που συνεργάστηκε με την 23χρονη Ρωσίδα, Αναστασία Τιχόνοβα, και ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με μία νίκη και μία ήττα.

Το πρωί της Πέμπτης (1/2) η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια μπήκε ξανά στο κορτ, και μαζί με την Τιχόνοβα αντιμετώπισαν τις Γιαπωνέζες, αλλά και κορυφαίες του ταμπλό, Μίγιου Κάτο και Άλντιλα Σουτιάντι. Ηττήθηκαν με 7-5, 6-1, μετά από μία ώρα και 14 λεπτά αγώνα.

Χθες Τετάρτη (31/1) επικράτησαν των Κίμπερλι Μπιρέλ (Αυστραλία) και Ντάλμα Γκάλφι (Ουγγαρία) με 6-2, 4-6, 10-5. Όσον αφορά τα μονά, η Βαλεντίνη είχε μείνει εκτός κυρίως ταμπλό μετά την ήττα της από την Πάνα Ουντβάρντι (Ουγγαρία) με 6-3, 6-3 στα προκριματικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected