Αθλήματα

Ήττες για Γραμματικοπούλου και Σακελλαρίδη στην Ινδία, δεν τα κατάφερε στο Άμπου Ντάμπι η Παπαμιχαήλ

Δεν τα κατάφεραν στις πρεμιέρες τους στα προκριματικά του L&T Mumbai Open οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη, καθώς ηττήθηκαν και έμειναν εκτός κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Βαλεντίνη, που βρισκόταν στο No8 του προκριματικού ταμπλό, αντιμετώπισε την 22χρονη Ινδή, Σριβάλι Ρασμίκα Μπαμιντιπάτι, και έχασε με 6-3, 6-2 μετά από μία ώρα και 13 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε το ματς με 2 άσους και 3 διπλά σφάλματα, είχε 53% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (16/30), μετουσίωσε σε break 3/5 ευκαιρίες της, ενώ “έσβησε” 4/10 απειλές της αντίπαλής της.

Όσον αφορά τη Σαπφώ, εκείνη αναμετρήθηκε με την επίσης Ινδή, Ζιλ Ντεσάι, και ηττήθηκε με 6-2, 6-1 μετά από 66 αγωνιστικά λεπτά στο Court 1. Η No7 του προκριματικού ταμπλό είχε τρεις άσους και κανένα διπλό σφάλμα, όμως “έσωσε” μόλις 2/7 BP της αντίπαλής της.

Άμπου Ντάμπι: Εκτός κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ

Πρεμιέρα με ήττα έκανε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στα προκριματικά του Mubadala Abu Dhabi Open, και ως αποτέλεσμα μένει οριστικά εκτός του κυρίως ταμπλό. Ηττήθηκε από την Ντανιέλε Κόλινς με 6-2, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 19 λεπτά αγώνα στο Stadium Court.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως κλειστό, με την 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια να ολοκληρώνει τις προσπάθειές της 59% (32/54) περασμένα πρώτα service, από το οποίο μέτρησε 50% (16/32) σε κερδισμένους πόντους. Είχε 3 διπλά λάθη, εκμεταλλεύτηκε 2/5 BP της και έσωσε τις μισές ευκαιρίες της No8 του προκριματικού ταμπλό (5/10).

Στο πρώτο set η Αμερικανίδα ξεκίνησε με 3-0, έχοντας και break στο ενδιάμεσο, ενώ “έσπασε” ξανά την Παπαμιχαήλ στο έκτο game, πλησιάζοντας προς την κατάκτησή του (5-1). Απάντησε με break η Δέσποινα, αλλά παραβιάστηκε το service της για τρίτη φορά και έτσι πήρε προβάδισμα η Κόλινς (6-2).

Στο δεύτερο set η No229 του κόσμου μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, ξεκινώντας με break και hold για το 2-0. Κράτησε τη διαφορά ως έχει ως το τέταρτο game (3-1), αλλά με ένα σερί κερδισμένων games η Αμερικανίδα ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε (6-3).

Στον δεύτερο και τελευταίο προκριματικό γύρο της WTA 500 διοργάνωσης στο Άμπου Ντάμπι θα αντιμετωπίσει είτε την Καρολάιν Ντόλεχαϊντ, είτε την Λίντρα Φρουχβίρτοβα, ενώ στο τουρνουά θα αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected