Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Προπονητής ομάδας Super League στο sportsup.gr : “Ναι, παρακολουθούμε τον Μαντζιουκόπουλο”

Μπορεί το ποδόσφαιρο στην Ημαθία να έχει συρρικνωθεί σε σύνολο ομάδων και ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν παύει να βγάζει ταλέντα.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους, ειδικά όσοι συμμετέχουν στις Μικτές των Ενώσεων, ένας “καθρέφτης” θα λέγαμε για την ποιότητα και το αγωνιστικό τους προφίλ.

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Μαντζιουκόπουλος, ο 15χρονος (11/09/2008) αμυντικός της ΑΕ Καβασίλων (12 συμμετοχές φέτος) αλλά και της Μικτής U16 της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο νεαρός στόπερ έκανε το μεγάλο βήμα, με τον Σάκη Παγγούρα να του εμπιστεύεται μια θέση βασικού στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

Σε ένα ποδοσφαιρικό “πηγαδάκι” μέσα στο Σαββατοκύριακο, συνεργάτης του sportsup.gr συναντήθηκε με γνωστό προπονητή σε ομάδα της Super League (δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε το όνομα του, για προφανείς λόγους), με θητεία και στον νομό, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως ένας από αυτούς που έχει βάλει στο “στόχαστρο” (ονόμασε δύο ακόμη, έναν από Πέλλα και έναν από Πιερία), είναι ο 15χρονος Νίκος.

Εμείς ευχόμαστε το ενδιαφέρον να περάσει στο επόμενο στάδιο και να δούμε τον φέρελπι αμυντικό να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected