Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Η Λάτσιο αποδείχτηκε “σκληρό καρύδι” για τη Μπάγερν, ο Ιμόμπιλε έδωσε προβάδισμα στους Ρωμαίους (vid)

Με πέναλτι του Ιμόμπιλε η Λάτσιο νίκησε με 1-0 την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να φοβηθεί τους Βαυαρούς και όντως μπήκε με τη σωστή νοοτροπία στο ματς προσπαθώντας για το καλύτερο. Οι Γερμανοί, βέβαια, έχουν περισσότερη ποιότητα -πέρα από εμπειρία- ως ομάδα και αυτό φαινόταν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και… ισοπεδωτικοί. Αντιθέτως, η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν πραγματικά επικίνδυνη μόνη στη φάση του 40ου λεπτού με τον Μουσιάλα που δεν κατάφερε να βρει στόχο από κοντά μετά την πάσα του Μίλερ.

Το παιχνίδι, με λίγα λόγια, πήγαινε καλά για τη Λάτσιο και τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα στο δεύτερο μέρος αφού ήρθε και το γκολ και τελικά και η νίκη! Στο 65′ ο Ουπαμενανό βρήκε και μάλιστα άσχημα τον Ίσακσεν και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα, με τον Ιμόμπιλε να εκτελεί στο 69′ για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού η Μπάγερν δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ.

Έτσι, οι Ρωμαίοι θα πάνε στο Μόναχο για τη ρεβάνς έχοντας, πλέον, ελπίδες πρόκρισης, γνωρίζοντας ότι σίγουρα δεν είναι το φαβορί αλλά η αποστολή τους ίσως και να μην είναι… impossible τελικά.

Συνθέσεις

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι) : Προβεντέλ, Χισάι (60 λ.τ. Λατσάρι), Μάρουτσιτς, Ρομανιόλι, Φουέντες (81′ λ.τ. Πάτρικ), Λουίς Αλμπέρτο (81′ Καμαντά), Γκεντουζί, Κατάλντι, Ίσακσεν (71′ Πέδρο), Άντερσον, Ιμόμπιλε (74′ Καστεγιάνος)

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ) : Νόιερ, Γκερέιρο, Μουζραουί, Κιμ, Ουπαμεκανό, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Μουσιάλα, Σανέ (81′ Τελ), Μίλεε (81′ Τσούπο-Μότινγκ), Κέιν

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των “16”

Τρίτη 13/2

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι  1-3
Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης  0-1

Τετάρτη 14/2

Παρί Σεν Ζερμέν – Σοσιεδάδ  2-0
Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου  1-0

Τρίτη 20/2

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ

Τετάρτη 21/2

Πόρτο – Άρσεναλ
Νάπολι – Μπαρτσελόνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected