Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια του ΟΦΗ, σκόραρε η Σπυριδωνίδου | (Photos+HIGHLIGHTS)

Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ με σκορ 2-1, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΒΑΚ Ηρακλείου, για τη 16η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Οι Ομιλίτισσες πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, με την ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη να φτάνει τους 36 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από τον 2ο Παναθηναϊκό, έχοντας και ένα ματς λιγότερο,

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, με πλασέ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου, που πρόλαβε άμυνα και τερματοφύλακα και “έγραψε” το 0-1.

Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, ο ΟΦΗ έφθασε στην ισοφάριση. Μετά από στημένη φάση για τον Παναθηναϊκό και γρήγορη αντεπίθεση, η Πατερνά βγήκε από δεξιά στην πλάτη της πράσινης άμυνας, έκανε την παράλληλη σέντρα για τη Ριμπάνσκα και η Σιδηρά, στην προσπάθειά της να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της, σημειώνοντας με αυτογκόλ το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 78ο λεπτό, η κρητική ομάδα έφθασε και στην ανατροπή! Μετά από γρήγορη μετάβαση, η μπάλα έφθασε στην Μπριάνα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, εκείνη πάσαρε στη Ριμπάνσκα στην κατάλληλη στιγμή και η Σλοβάκα με εξαιρετικό πλασέ, έκανε το 2-1 για τον ΟΦΗ.

Δείτε φωτογραφίες στο oficrete.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected