Αθλήματα

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στα 5.70 και κοιτάζει πολύ ψηλότερα (vids)

Αφού ξεκαθάρισε την υπόθεση «νίκη» ξεπερνώντας το 5.58, ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε πλώρη για το βασικό του στόχο στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που ήταν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην πέτυχε να περάσει πάνω από το 5.90, που θα τον έστελνε με ασφάλεια στη Γλασκόβη, αλλά με το 5.70 που πέρασε με τη δεύτερη (ουσιαστική με την τρίτη, αφού είχε αποτύχει μία φορά στο 6.65) βελτίωσε το φετινό ρεκόρ του και έβαλε τέρμα σε μια σειρά από άτυχους αγώνες.

Στο 5.90 το πρώτο του άλμα ήταν αξιόλογο, αφού πέρασε το σώμα του πάνω από τον πήχη, αλλά στις δύο επόμενες δεν σηκώθηκε ψηλά.

«Μου πάει αυτό το στάδιο. Σήμερα ήταν πάρα πολύ καλά. Αυτή τη φορά ευχαριστήθηκα τον αγώνα. Είχα ένα άλμα στα 5.90 που ήταν καλό. Το να βλέπω τα 5.90 και να επιχειρώ να το περάσω είναι καλό για τους επόμενους αγώνες.

Είμαι καλά. Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση, γιατί ο αγώνας κράτησε πέντε ώρες. Η ατμόσφαιρα ήταν και πάλι πολύ ωραία. Έχουμε καταφέρει μια ομάδα αθλητών να έρχεται ο κόσμος να μας παρακολουθήσει. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ελπίζουμε να συνεχίζει να έρχεται για να μας βοηθά να πετυχαίνουμε καλύτερες επιδόσεις», δήλωσε ο αθλητής του Χάρη Καραλή.

Πολύ καλός αγώνας για άλλη μια φορά για τον Γιάννη Ρίζο, που πέρασε εύκολα τα 5.40 και είχε ένα εξαιρετικό άλμα στα 5.58. Ο 24χρονος άλτης του Νίκου Βαρσάμη, έδειξε ότι, αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, σύντομα θα έρθουν πολύ καλύτερες επιδόσεις. Η σεζόν γι’ αυτόν στο κλειστό στίβο έκλεισε με 5.56.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected