Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ανανέωσε με την Βέιλε ως το 2025 (vid)

Στη Δανία και τη Βέιλε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, αφού έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε μόλις πριν λίγες μέρες από την πολύμηνη απουσία του, μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί και μάλιστα μπόρεσε να αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα από τη Δανία έληγε στο φινάλε της φετινής σεζόν και οι δύο πλευρές τα βρήκαν ώστε να επιμηκύνουν για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία τους, με τη Βέιλε να δείχνει σημαντική εμπιστοσύνη στο νεαρό, που προερχόταν από τη μεγάλη αυτή περιπέτεια της υγείας του.

Ο ίδιος δήλωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Πολεμούσα για να επιστρέψω δυνατός πνευματικά, αλλάς ως ποδοσφαιριστής. Όταν αυτό συνέβη, δεν ένιωσα κάποιο πόνο ή κάτι τέτοιο. Ήμουν πολύ φοβισμένος ενώ έπεφτα κάτω. Ήξερα ήδη τι είχε συμβεί. Τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή; Έκλαψα αμέσως. Τα συναισθήματά μου ήταν πολύ δυνατά εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα ”γιατί σ’ εμένα;” Χρωστάω τα πάντα στην ομάδα αυτή. Με βοήθησε πολύ. Οπότε το καλύτερο ήταν να μείνω εδώ. Το γήπεδο είναι γεμάτο κάθε αγωνιστική κι έχουμε μία ”καυτή” έδρα, οπότε γιατί να μην είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ;».


*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected