Αθλήματα

Τυνησία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Σακελλαρίδη!

Back to back νικήτρια αναδείχθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων της Τυνησίας. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάστηκε ξανά με την 25χρονη Ρουμάνα, Οάνα Γκαβρίλα, και έφτασαν στον τίτλο για δεύτερη σερί εβδομάδα.

Στον τελικό κατάφεραν να επιβληθούν των Γαλλίδων, Έμα Λένε και Άστριντ Λιού Γιαν Φουν, με 6-1, 6-3, μετά από 53 αγωνιστικά λεπτά στο Court 10. Οι No1 του ταμπλό ήταν άψογες και την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχασαν ούτε ένα set!

Όπως αναφέρει το tennis24, για να φτάσουν ως εδώ αρχικά είχαν bye στον πρώτο γύρο. Στα προημιτελικά επικράτησαν των Σίχο Ακίτα (Ιαπωνία) και Ντενισλάβα Γλούσκοβα (Βουλγαρία) με 6-2, 6-4, ενώ στην 4άδα κέρδισαν τις Ιταλίδες, Ενόλα Κιέζα και Τζένιφερ Ρουγκέρι, με 6-2, 6-0.

Η Σακελλαρίδη έπαιξε και στα μονά της ITF διοργάνωσης, όμως έχασε στην πρεμιέρα της από την 15χρονη Κινέζα, Ρουιέν Ζανγκ, με 6-2, 1-6, 6-1. Για την ίδια είναι ο τρίτος φετινός τίτλος, ο 19ος στη μέχρι τώρα καριέρα της, αλλά και ο πέμπτος στο πλάι της Γκαβρίλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected