Αθλήματα

Το μεγαλείο του αθλητή : Έφτασε τις 414 εβδομάδες στο No1 ο Τζόκοβιτς!

Στην κορυφή των ATP Rankings βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς για μία ακόμα διαδοχική εβδομάδα, φτάνοντας τις 414 στο σύνολο της καριέρας του. Γεγονός που αυξάνει κι’ άλλο τη διαφορά του από τους “διώκτες” του, ενώ είναι σίγουρο πως θα φτάσει τις 419.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 36χρονος Σέρβος θα είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη μέχρι τη Δευτέρα 1 Απριλίου, μετά τα πρώτα δύο Masters της σεζόν (Indian Wells και Miami Open), και μπορεί μέσα από την πορεία του στις ΗΠΑ να διατηρηθεί στην κορυφή ακόμα περισσότερο.

Ο Νόλε έχει να αγωνιστεί από το Australian Open, όπου έφτασε ως τον ημιτελικό και τον “εκθρόνισε” ο νέος πρωταθλητής της Μελβούρνης, Γιανίκ Σίνερ. Θα παίξει στην Καλιφόρνια μετά δίχως βαθμούς υπεράσπισης, και μπορεί να ανεβάσει κι’ άλλο τη συγκομιδή του.

Σ’ αντίθεση με τον Nο2 του κόσμου, τον Κάρλος Αλκαράθ, που έχει να υπερασπιστεί τους βαθμούς του κατόχου του τίτλου. Ήδη τον πλησιάζουν οι Σίνερ και Μεντβέντεφ στην κατάταξη, και για να παραμείνει ψηλά θα χρειαστεί να επαναλάβει τον θρίαμβο.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected