Κατηγορίες
Basket

Ανεπανάληπτο ματς : Η ΑΕΚ “αυτοκτόνησε” και έχασε το ματς στην τρίτη παράταση! (vids)

Ένα από τα πιο δραματικά ματς όλων των εποχών στο Basketball Champions League ήταν αυτό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάποελ Χολόν!

Ο “δικέφαλος” ηττήθηκε με 112-108 στην τρίτη παράταση (κ.α. 77-77, 1η παρ. 90-90, 2η παρ. 100-100) από τους Ισραηλινούς στο άδειο κλειστό των Άνω Λιοσίων και έμεινε χωρίς νίκη σε τέσσερα ματς στους «16»

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου απώλεσε και τις τελευταίες και λιγοστές μαθηματικές ελπίδες για συνέχεια στην 8άδα, παρά τη σπουδαία παράσταση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με 40 πόντους και 11 ριμπάουντ, αλλά και το καλό ματς του Τζόρνταν ΜακΡέι.

Η Ένωση κατάφερε παράλληλα και να.. χαρίσει, να «κλέψει» αλλά και να δωρίσει ξανά το ματς στους Ισραηλινούς.Το «θρίλερ» είχε και… τρίτη παράταση, όμως, την οποία δεν απέτρεψε ούτε το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ΑΕΚ με 10-0 στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο. Η Ένωση είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι μέχρι και ένα λεπτό για τη λήξη, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν.

Ισοφάρισαν αρχικά σε 100-100 και μετά το λάθος του Ραντλ, που πάτησε τη γραμμή, είχαν και ευκαιρία για νίκη, όμως αστόχησαν στην εκπνοή σε λέι απ με τον Κρόφορντ!

Στο τρίτο έξτρα πεντάλεπτο, όμως, η Χάποελ ήταν πιο αποτελεσματική και ψύχραιμη και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο, μένοντας στο κυνήγι των Μούρθια και Προμηθέα.

Για την επόμενη, 5η αγωνιστική του Λ΄ ομίλου των «16» του Basketball Champions League, η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 12/3 από τη Μούρθια, ενώ η Χάποελ Χολόν παίζει στις 13/3 με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Βαθμολογία
Μούρθια 3-1
Προμηθέας 3-1
Χάποελ Χολόν 2-2
ΑΕΚ 0-4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected