Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου “έγραψε” ιστορία και θα πάει να κάνει το 4×4 στους “πρωτάρηδες”!

Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου!

Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1952 και έχει καταγράψει μια διαχρονική πορεία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, έφτασε η ώρα να παίξει σε έναν τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ανατροπή κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο (ήττα 1-0 στον Άγιο Γεώργιο, νίκη 2-0 στα Τρίκαλα) είναι η δεύτερη στον φετινό θεσμό, μετά την αντίστοιχη πρόκριση με αντίπαλο την ΑΕ Καβασίλων.

Η ομάδα του Αντώνη Καρολίδη έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση αλλά και ένα έξτρα κίνητρο : Να συνεχίσει το σερί των “πρωτάρηδων” στο Κύπελλο Ημαθίας!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό και τον κατέκτησε (2-1 τον ΝΠΣ Βέροια), πρόπερσι έπραξε το ίδιο ο Αστέρας Τριποτάμου (5-4 στα πέναλτι τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων) και τη σεζόν 2019/2020 ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος κέρδισε στην κλήρωση το τρόπαιο, καθώς η διοργάνωση διακόπηκε λόγω Covid-19.

Όπως είναι φυσιολογικό, η πρόκριση πανηγυρίστηκε δεόντως από τους “πράσινους”, με κεντρικό πρόσωπο τον MVP Γιώργο Σαρκατζή, ο οποίος με τα 8 γκολ που έχει πετύχει φέτος στο Κύπελλο (και θα κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι, καθώς ο επόμενος που τον “απειλεί” είναι ο συμπαίκτης του Σουγκάρης, που έχει τρία γκολ), έχει πάρει από το…χεράκι την ομάδα του για τη σπουδαία διάκριση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected