Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Νίκη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για το Πυλί, παραμένει στα…κόκκινα ο Ιάλυσος (vid)

Μπορεί να μην έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, όμως ο ΑΟ Πυλίου δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στη Γ Εθνική για ακόμη μία χρονιά.

Η ομάδα της Κω επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής και έφτασε τους 32 βαθμούς, επτά λιγότερους από τη 10η θέση.

Την ίδια ώρα, το συγκρότημα της Ρόδου δεν κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό στο Πυλί και με τους 42 βαθμούς, παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το φιλμ

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο ο Ιάλυσος κατάφερε να απειλήσει πρώτος όταν στο 15′ ο Γιώργου δοκίμασε τα πόδια του με τον Ήλιο να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Δρόσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κατάφερε να κάνει το 1-0 απέναντι στον Τσιγάρο με ψύχραιμο πλασέ.

Μετά το γκολ ο Ιάλυσος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, κυρίως απ’ τα πλάγια και στο 35′ έφτασε κοντά στο γκολ όταν το σουτ του Χατζηνικόλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ιντρίζι πλάσαρε άουτ.

Στο 48′ ο Ιάλυσος απείλησε όταν ο Χατζησάββας εκτέλεσε το φάουλ με τον Ήλιο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά όταν μετά το κόρνερ του Πελαρδή η μπάλα στρώθηκε στον Κάμπα με το σουτ του να περνά άουτ.

Στο 57′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν μετά την κάθετη πάσα του Βουκομάνοβιτς ο Αλιμερκάι έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 64′ ο Χατζησάββας απείλησε ξανά με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ήλιου. Ο Ιάλυσος προσπάθησε δεν μπορούσε να απειλήσει με τον Καραγεώργη στο 90′ μέσα απ’ την περιοχή να πλασάρει άουτ για να μείνει το 2-0 μέχρι τη λήξη.

Συνθέσεις

ΑΟ Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Παπαναστασίου, Μούλας (76′ Συντιχάκης), Μπριλάκης, Εσαλέ (46′ Τσατσακλάς), Βουκομάνοβιτς (76′ Κυπραίος), Δρόσος (60′ Λάντζιος), Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (60′ Κότζα)

Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου (46′ Εμπουμπά), Δωματάς (83′ Ραπάι), Αθανασίου (83′ Βλαχάβας), Χατζησάββας, Κάμπα, Χατζηνικόλας, Ιντρίζι, Πατσίλης (46′ Πελαρδής)

*στοιχεία για το φιλμ από το giafkasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected