Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραλίγο τη μεγάλη ανατροπή η ΑΕΚ, 2-2 με τον ΠΑΟΚ (vids+HIGHLIGHTS)

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΚ έφτασε κοντά στο να ηττηθεί για πρώτη φορά φέτος η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Ο “δικέφαλος” της Αθήνας λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, στο τέλος όμως πήρε τον βαθμό και έφτασε τους 31.

Για τον “δικέφαλο” της Θεσσαλονίκης, που έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής της Κοσκερίδου στο 53ο λεπτό, είναι η πρώτη απώλεια της σεζόν (μετά από 18 σερί νίκες), χωρίς ωστόσο να χάνει έδαφος στην κορυφή καθώς η διαφορά από τον δεύτερο ΟΦΗ (αγωνίζονται μαζί σε εξ αναβολής παιχνίδι) είναι στο +12.

Το φιλμ

Ο ΠΑΟΚ έκανε δυναμική εκκίνηση στο ματς και βρήκε δίχτυα μόλις στο ένατο λεπτό, σκοράροντας με την Ακίντα μετά από εξαιρετική πάσα της Γιαννακά για το 0-1, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Ακίντα βρήκε ξανά δίχτυα (10′) από την προσπάθεια της Βαρδαλή, της οποίας το γύρισμα δεν υπολόγισε καλά η Χατζηχαριστού, με την Κενυάτισσα επιθετικό να στέλνει την μπάλα προ κενής εστίας στα δίχτυα για το 0-2.

Οι ασπρόμαυρες συνέχισαν να απειλούν με Γιαννακά και Χέλμβαλ, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 44′ να μειώσει στο σκορ με κεφαλιά της Βέρα για το 1-2, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ντέρμπι.

Στο 53ο λεπτό οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, καθώς η Κοσκερίδου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι πρωταθλήτριες έμειναν με παίκτρια λιγότερη.

Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ πίεσε παραπάνω, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 72′ με ένα καταπληκτικό σουτ της Χατζηνικολάου, η οποία έκανε το 2-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με μοναδικές αξιοσημείωτες στιγμές αυτές των Χέλμβαλ και Τριβυζάκη σε 83′ και 88′ αντίστοιχα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι, το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας αλλά και το ωραίο θέαμα της αναμέτρησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected