Super League 2

Με “πεντάρα” ξεκίνησε στα play off ο Ιωνικός! | (Photos+HIGHLIGHTS)

Καταιγισμό τερμάτων επιφύλασσε για τον Ιωνικό η πρεμιέρα των play off!

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έφτασε στο εντυπωσιακό 5-1 επί των Χανίων και έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα στην τελική φάση του πρωταθλήματος, μειώνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά από την Athens Kallithea (αγωνίζεται αύριο με την Ηλιούπολη) στους δύο βαθμούς.

Την ίδια ώρα, οι φιλοδοξίες σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να ήταν άλλες για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη όμως το βαρύ σκορ με το οποίο ηττήθηκαν στη Νεάπολη δεν αφήνει περιθώρια για πολλά λόγια. Τα Χανιά έκαναν πολλά και επιπόλαια λάθη στην άμυνα τους, τα οποία πλήρωσαν πολύ ακριβά, αφού αυτά βρήκαν τους παίκτες του Ιωνικού να κάνουν πάρτι, σημειώνοντας μία νίκη που είναι η πιο ευρεία γι’ αυτούς τη φετινή περίοδο και η πιο βαριά τα τελευταία πολλά χρόνια από την άλλη για τα Χανιά!

Η ομάδα της Κρήτης είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Μάναλη στο 4ο λεπτό, όμως η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στον Ιωνικό, που σκόραρε όχι μόνο ένα αλλά δύο τέρματα αμέσως μετά, αρχικά στο 7ο λεπτό με τον Σαλαζάρ και στο 10ο με τον Ούγκο Σόουζα.

Το 3-0 ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 43’, από το γκολ του Οικονομίδη για να κλείσει έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ιωνικός μπήκε ωστόσο με γκολ και στο δεύτερο μέρος, σκοράροντας το 4-0 με το σουτ του Ντάουντα στο 52’, με τα Χανιά να μειώνουν σε 4-1 με τον Νίλι στο 56’ και από ‘κει και πέρα να έχουν πολλές και συνεχόμενες ευκαιρίες για να πετύχουν κι ένα δεύτερο τέρμα.

Τελικά, το γκολ ήρθε αλλά ήταν για λογαριασμό του Ιωνικού, αφού αυτό σημειώθηκε στο 83’ με τον Οικονομίδη και πάλι που σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Συνθέσεις

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός) : Γκέλιος, Οικονομίδης (86’ Γουακάσο), Σόουζα, Τασουλής, Γιακουμάκης, Γκοράνοβ, Ζάχαβι, Γκίνης, Λινάρδος (64’ Γιακουμάκης), Ροντρίγκεζ (86’ Δρίτσας), Γκαρντάφσκι (46’ Οικονομόπουλος), Σαλαζάρ (44’ λ.τ. Ντάουντα)

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης) : Κλέιμαν, Κατσούρι (46’ Κόλα), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά (46’ Παναγιώτου), Ντίας (76’ Τσορνομάς), Λεμονής, Τσέλιος (55’ Μάνος), Νίλι, Μούλερ, Μάναλης

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Athens Kallithea 0 0 0 0 0 0 0 24
2 ΠΑΕ Χανιά 1 0 0 1 1 5 -4 22
3 Ιωνικός 1 1 0 0 5 1 4 21
4 Καλαμάτα 0 0 0 0 0 0 0 18
5 ΠΑΕ Ηλιούπολη 0 0 0 0 0 0 0 18
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected