Super League 2

Μεγάλο διπλό του Γιούχτα στην Πάτρα!

Εντυπωσιακή εκκίνηση στα play out για τον Γιούχτα!

Η ομάδα της Κρήτης πέρασε νικηφόρα από την Αγυιά και έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής, κόντρα μάλιστα σε μια Παναχαϊκή που είχε ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με σπουδαίες εμφανίσεις.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των “πρασίνων” σε επαγγελματική κατηγορία!

Το φιλμ

Στα πρώτα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια φάση και στο 13′ είχαμε την πρώτη ευκαιρία του ματς για τον Γιούχτα, με τον Μπουτσάκη με το αριστερό έξω από την περιοχή να κάνει το σουτ, άουτ η μπάλα.

Ο Γιούχτας ήταν καλύτερος από την ομάδα της Πάτρας, είχε τον έλεγχο, ψάχνοντας το γκολ. Πρώτη φάση για τους γηπεδούχους στο 29′ με τον Γαϊτανίδη να εκτελεί ένα φάουλ, τον Σαμόρα να παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 31′ ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ! Εξαιρετική αντεπίθεση, βγήκαν τρεις με έναν, ο Νοικοκυράκης στον σωστό χρόνο έδωσε στον Μπρους, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κολοβούρη, έκανε το σουτ, δοκάρι και μέσα για το 0-1.

Στο 38′, μετά από στημένη φάση, ο Νάστος έκανε το σουτ με τη μία έξω από την περιοχή, πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα, μοναδική ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Νοικοκυράκη να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας, να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, με τα πόδια σωτήρια ο Κολοβούρης.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τον Γιούχτα να είναι εξαιρετικός στην Πάτρα και να είναι απόλυτα δίκαια μπροστά στο σκορ με 0-1.

Περισσότερα δραστήρια η ομάδα της Πάτρας στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, έχοντας την κατοχή και στο 56′ απείλησε, με τον Ντε Τομάς να δοκιμάζει κάτι σαν λόμπα, δεν ανησύχησε ο Πρινιωτάκης.

Στο 59′ ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Γιούχτα, όταν από τρομερή κάθετη, ο Νοικοκυράκης βγήκε απέναντι από τον Κολοβούρη, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 65′ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, όταν από τρομερή ντρίπλα του Ντε Τομάς, έκανε το γύρισμα, με τον Αλιμπέ μόνος του από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 67′ νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ντε Τομάς να κάνει τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Πατρινό, ο οποίος αιφνιδιάστηκε, βρήκε την μπάλα με το γόνατο, στην αγκαλιά του Πρινιωτάκη.

Η Παναχαϊκή συνέχιζε να πιέζει, με τον Γιούχτα να διώχνει κάθε κίνδυνο, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν το 1-1 στο 84′, με τον Ζέκχοφ να κάνει μια… φαρμακερή σέντρα, η μπάλα έσκασε στο χορτάρι και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρινιωτάκη!

Στη συνέχεια, οι Πατρινοί πίεσαν ασφυκτικά, με τον Γιούχτα να αντέχει την πίεση των γηπεδούχων και κράτησαν τη νίκη, παίρνοντας το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο στην ιστορία τους στη SL2, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στα play out της κατηγορίας!

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Μασούρας, Πατρινός, Νάστος (60′ Πετράτος), Μπούνεν (24′ Ντε Τόμας), Τραορέ (60′ Αλιμπέ), Γαϊτανίδης (46′ Ζέκοφ), Ντε Ολιβέιρα (71′ Χριστόπουλος)

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουτσάκης (72′ Θεοδωράκης), Νοικοκυράκης (88′ Γκίνι), Μπουρσέλης (67′ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος (88′ Βρεττός)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Γιούχτας 1 1 0 0 1 0 1 14
2 Διαγόρας Ρόδου 0 0 0 0 0 0 0 14
3 Αιγάλεω 0 0 0 0 0 0 0 13
4 Ολυμπιακός Β 0 0 0 0 0 0 0 12
5 Παναθηναϊκός Β 0 0 0 0 0 0 0 11
6 Παναχαϊκή 1 0 0 1 0 1 -1 11

*με στοιχεία για το φιλμ από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected