Super League 2

“Λύτρωση” στο 87′ με Γιάκο για την Κοζάνη! (photos+vid)

Το ρολόι έδειχνε το 87ο λεπτό, Κοζάνη και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν, όμως ο Γιάκος βρήκε τη λύση!

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με τους παίκτες να αφιερώνουν τη νίκη στον άτυχο Κοροβέση, που τραυματίστηκε.

δείτε το γκολ :

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με την Κοζάνη να ξεκινάει δυνατά, όταν ο Γραμμένος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής και η μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Γκέκα.

Δέκα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Βερνάρδου από πλευράς Αναγέννησης να απειλήσει, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Καραγκιόζη.

Στο 28′ ο Μαξίμοβιτς απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Σιατραβάνης με σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά εκτός εστίας.

Η εκκίνηση του δευτέρου μέρους δεν είχε πολλές συγκινήσεις, με την Αναγέννηση να δημιουργεί την πρώτη φάση με τη συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα, σε σουτ του Κέρθι που πέρασε άουτ.

Στο 65′ μεγάλη ευκαιρία από την Αναγέννηση, όταν ο Βερνάρδος σούταρε από διαγώνια θέση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν έντονη στο διάστημα αυτό καθώς καταγράφηκαν τρεις ακόμη μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά σε κεφαλιά του Κινίλιο, την εντυπωσιακή απόκρουση του Καραγκιόζη σε σουτ του Σταμόπουλου και το “όχι” του γκολκίπερ της Κοζάνης σε σουτ του Μπούζα από πλάγια.

Η φάση που τελικά έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 87′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάκου που έδωσε τη σημαντική νίκη στην Κοζάνη.

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 15 βαθμούς, όσους έχει και η Αναγέννηση, την ώρα που ο Ηρακλής άφησε δύο βαθμούς στην Αριδαία κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Αιολικό.

δείτε φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης) : Καραγκιόζης, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης (74′ Τζημόπουλος), Τάτσης (74′ Ψάλτης), Σιατραβάνης (63′ Γιάκος), Παπαδόπουλος (63′ Νάτσος), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς (83′ Ποζατζίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης) : Γκέκας, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Σαλαμούρας, Μπούζας, Κοκκίνης (55′ Κέρθι), Κορέλας (78′ Αθανασιάδης), Βερνάρδος, Κονίλιο.

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ηρακλής 1 0 1 0 1 1 0 16
2 Κοζάνη 1 1 0 0 1 0 1 15
3 ΠΑΟΚ Β 0 0 0 0 0 0 0 15
4 Αναγέννηση Καρδ 1 0 0 1 0 1 -1 15
5 Καμπανιακός 0 0 0 0 0 0 0 12
6 Αιολικός 1 0 1 0 1 1 0 11
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected