Αθλήματα

Miami Open: Εκτός συνέχειας Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης έμειναν εκτός συνέχειας από τα διπλά του Miami Open γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από τους έμπειρους διπλίστες Ραμ/Σάλσμπερι με 7-5, 7-6(4) μετά από μια ώρα και 41 λεπτά.

Όπως αναφέρει το Tennis24, οι Νο3 του ταμπλό βρήκαν πρώτοι break και μάλιστα νωρίς στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 και αμέσως μετά με 3-1, ωστόσο Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης κατάφεραν να το πάρουν πίσω και με επιβλητικό τρόπο (love game) ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Στη συνέχεια πήραν προβάδισμα με 5-4 σβήνοντας 2 break-points, όμως Ραμ και Σάλσμπερι ότι δεν κατάφεραν να κάνουν σε εκείνο το σημείο το έκαναν στο 11ο game (6-5) και αμέσως μετά με love-game έκλεισαν το 1ο set με 7-5.

Το 2ο set κρίθηκε στο tie-break, με τους Τσιτσιπά και Κοκκινάκη να κρατούν το service τους κάνοντας το 3/2, όμως από εκεί και πέρα Ραμ και Σάλσμπερι με 4 σερί πόντους έφτασαν στο 6/3 παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια για να κλείσουν το ματς, λίγο αργότερα με 7/4, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected