Κατηγορίες
Διάφορα

Το ζήσαμε κι αυτό : Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε σχολείο! (vid)

Εικόνες από το σημείο που εντοπίστηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός (γκαζάκι) από καθαρίστρια στο Λύκειο Περάματος στο Ρεθύμνου, εξασφάλισε το neakriti.gr.

Η καθαρίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισε τον εκρηκτικό μηχανισμό, έξω από τα παράθυρα (εκεί όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο) στο έδαφος.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η καθαρίστρια ειδοποίησε την υποδιευθύντρια του σχολείου, καθώς η διευθύντρια απουσίαζε από το σχολείο και εκείνη με τη σειρά της το ανέφερε στον διευθυντή του Γυμνασίου, ο οποίος πήγε και είδε τον μηχανισμό που είχε πετάξει στα σκουπίδια η καθαρίστρια και άμεσα υπήρξε και η κινητοποίηση των αρχών. Ο μηχανισμός εξουδετερώθηκε ύστερα από την παρέμβαση πυροτεχνουργού από το Ηράκλειο και την έρευνα από εκπαιδευμένο σκύλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός βρέθηκε σε συναυλιζόμενο χώρο δύο σχολείων ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε κοντά σε λεβητοστάσιο του Λυκείου.

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σχολείο αναφέρεται:

«Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες. Σήμερα εντοπίστηκε στο χώρο του συναυλιζόμενου με εμάς σχολείου αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος. Αμέσως ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες τον απομάκρυναν και για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκαν και οι δύο σχολικές μονάδες. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των σχολικών μονάδων από κλιμάκιο της αστυνομίας και διαπιστώθηκε η ασφάλεια του χώρου. Ως εκ τούτου αύριο η σχολική μας μονάδα θα λειτουργήσει κανονικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected