Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος ΕΠΣ Καρδίτσας ο Ατρόμητος Παλαμά (photos+vid)

Την Τρίτη (26/3) διεξήχθη στο ΔΑΚ Καρδίτσας ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Αστέρα και του Ατρόμητου Παλαμά.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ο Ατρόμητος Παλαμά νίκησε 4-2 και αναδείχτηκε Κυπελλούχος.

Τον τελικό παρακολούθησαν περίπου 500 φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλαμιώτικος σύλλογος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με το γκολ του Αναγνώπουλου στο 21ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 27′ με το γκολ του Κόκκινου έφεραν το ματς στα ίσια (1-1) που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Μπλατσέρης στο 62′ σκόραρε για το 1-2 με τον Παναγιώτου όμως να κάνει το 2-2 στο 72ο λεπτό.

Στο 90′ ο Λουκάι δέχτηκε δεύτερη κίτρινη – κόκκινη αφήνοντας την ομάδα του Νίκου Καρακώστα με παίκτη λιγότερο για ολόκληρη την παράταση.

Εκεί ο Ατρόμητος έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα πήρε τα ηνία και στο 108′ με το Πυγιώτη έκανε το 2-3.

Ο Λόζος στο 110′ βρήκε δίχτυα για το 2-4 “καθαρίζοντας” τη νίκη – τίτλος για την ομάδα του.

Στο 117′ ο Ξέρρας είχε δοκάρι με το 2-4 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και τον τίτλο να πηγαίνει ξανά στο σύνολο του Γιάννη Μπουρνάκα.

Οι “πράσινοι” υπερασπίστηκαν τα σκήπτρα τους καθώς είναι η τρίτη σερί χρονιά που κατακτούν το τρόπαιο με αντίπαλο τον Αστέρα.

δείτε φωτογραφίες στο KarditsaSport

Συνθέσεις

Αστέρας Καρδίτσας (Νίκος Καρακώστας) : Κουτσόπουλος, Μετούσι, Λουκάι, Οικονόμου Χ. (73′ Μπακρατσάς), Αρχοντής, Βέης, Ρόβας (73′ Τσιρογιάννης / 89′ λ.τ. Λώττας), Διβανές (113′ Αγγελάκης), Κουτρομάνος, Παναγιώτου, Κόκκινος (113′ Ριζογιάννης).

Ατρόμητος Παλαμά (Γιάννης Μπουρνάκας) : Καραμάνης, Πολύζος, Κούρκουλας (101′ Τζέκος), Θεολόγης, Λιλολάρι, Μπιτέλης, Καράβας (81′ Ρέψης), Μπλατσέρης (114′ Εκίζογλου Χ.), Μυργιώτης (81′ Πυργιώτης), Αναγνώπουλος (73′ Λόζος), Κουσκουνάς (114′ Ξέρρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected