Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το “σήκωσε” ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και…φουλ για Γ Εθνική! (photos+vid)

Όλα ήταν έτοιμα το Σάββατο (30/3) στο Δημοτικό Γήπεδο Κρύας Βρύσης, για να υποδεχτεί τους φίλους του Απόλλωνα στη μεγάλη μέρα του συλλόγου!

Με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρηση με τον Κεραυνό Μεσιανού, ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου από το καμάρι της πόλης, που μετά από χρόνια επιδιώκει να βρεθεί ξανά σε μια εθνική κατηγορία.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, οι Αντιδήμαρχοι ΤΥ Δεληγιαννίδης Κώστας και Αθλητισμού Γυριχίδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης Βασιλειάδης Κώστας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Άνθιμος Βασιλειάδης, Στέλιος Φαρμάκης, Κουτούδης Γιάννης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ Πασσαλής Πέτρος, Στογιαννίδης Γιάννης, Τσεχελίδου Δέσποινα αλλά και ο εκδότης των εφημερίδων “ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ” και ¨ΑΠΟΨΗ ΠΕΛΛΑΣ”, Χρήστος Δημητριάδης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας Ανδρέας Βλάχος, φανερά συγκινημένος, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αλλά και τους φίλους της ομάδας συγχαίροντας άπαντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ κάλεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο έναν εμβληματικό άνθρωπο για την ιστορία του Απόλλωνα, τον Στέλιο Καζαντζίδη, παλιό φροντιστή του γηπέδου και για πάρα πολλά χρόνια ακόλουθος της ομάδας.

Ακολούθησε ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα, Κώστας Βλάχος που επιμελείται τα πάντα στον σύλλογο, μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας!

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, ο Υπουργός αλλά και ο Δήμαρχος συγχαίροντας την ομάδα του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ευχή όλων να εκπροσωπήσει επάξια τον νομό μας και στη Γ Εθνική.

Ο Δήμαρχος Ευστάθιος Φουντουκίδης τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια του συλλόγου, με τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο δημοτικό στάδιο αλλά και με οποιαδήποτε άλλη βοήθεια έχει τη δυνατότητα να προσφέρει.

Ακολούθησαν η απονομή των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, ενώ δόθηκε αναμνηστικό έπαθλο στον MVP για τη φετινή σεζόν, ο οποίος αναδείχτηκε μετά από ψηφοφορία του ΔΣ. του Απόλλωνα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Ταουσάνη, την απονομή του οποίου έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ και συγχωριανός του, Στέργιος Αντωνίου.

Με το που δόθηκε το κύπελλο στους αρχηγούς της ομάδας, η μέρα έγινε νύχτα κυριολεκτικά από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά σε συνδυασμό και με τους πανηγυρισμούς υπό τους ήχους του ύμνου του συλλόγου.

Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε με το καθιερωμένο ψήσιμο υπό τους ήχους μουσικής μέχρι αργά το βράδυ, στον χώρο του σταδίου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected