Γ Εθνική / Τοπικά

Ιστορικές στιγμές για τον Μιλιτάδη : Κατέκτησε με “τρελό” σερί τον τίτλο στην ΕΠΣ Μεσσηνίας (vid)

Τέλος στην αγωνία για την κατάκτηση του τίτλου στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Μεσσηνίας έβαλε ο ΑΟ Μιλτιάδης, που τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, πανηγύρισε μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, έπειτα από τη νίκη του με 3-0 επί του ΠΑΣ Ράχη.

Η ομάδα από τον Πύργο Τριφυλλίας, ένα χωριό 500 κατοίκων, που από τη Γ Ερασιτεχνική προβιβάστηκε με διαδοχικές ανόδους στην Α κατηγορία, πανηγυρίζει εδώ και λίγα 24ωρα τον τίτλο στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στο ματς που “σφράγισε” τον τίτλο, το συγκρότημα του Γιώργου Καλόμαλου άνοιξε το σκορ στο 45′ με σουτ του Σαραντόπουλου και στο 58′ ο Μπάρκας διπλασίασε τα τέρματα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Τάρλεβ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ξέσπασαν πανηγυρισμοί ανάμεσα σε παίκτες και φιλάθλους του Μιλτιάδη, οι οποίοι γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Μιλτιάδη στο ματς με τον ΠΑΣ Ράχη :

Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος (79′ Γαλάνης), Τσόπελας Γ. (79’ Χρονόπουλος), Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος (67′ Σταθόπουλος), Μπάρκας. Κατσιώλης, Αθανασόπουλος, Τσιγαρίδης (67′ Τάρλεβ), Σαραντόπουλος (58’ Τσόπελας Α.)

*Με στοιχεία από το sport365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected